2015. január 31., szombat

Levi öt éves

Már lassan hagyomány nálunk,h Levi születésnapján kerti partit rendezünk. Ezt már annyira megszokta,h nem mernénk változtatni rajta. :) De nem is akarunk. Minden évben másképp szerveztük, már ami a meghívottakat illeti. 
Amikor még nem volt ovis,akkor csak a családtagok jöttek bulizni,de amikor már oviba járt,két partit rendeztünk. Egyet a családnak,egyet Levi ovistársainak. Elég stresszes volt...A következő évben nem voltam hajlandó kétszer megrendezni,így jöttek a rokonok,és ovis barátok együtt. Így meg túlzsúfolt volt. (Nekem semmise jó.. :D)
Mikor közeledett az 5. születésnap,úgy döntöttünk,h csak az ovis barátoknak fogunk partit szervezni,Ők érezzék jól magukat. Úgyis csak ez a lényeg. És hogy ez mennyire bejött mindenkinek!!! :) Levi segített készülődni, teríteni, díszíteni, a kertet ünnepivé varázsolni. Ketten,Zolival felügyeltük a nebulókat,akik békésen, csendben ünnepeltek. Levié volt a főszerep,minden gyerek boldog volt,mi pedig egyáltalán nem fáradtunk el úgy,mintha háromszor ennyi ember lett volna. Jövőre is így ünneplünk! :)








Aztán persze a Mamóhoz is felmentünk,és ott is jól megünnepeltük a szülinapot! :)











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése